Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції

Дата: 27.06.2017 16:57
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

В цьому році виповнюється 21 рік від дня ухвалення Основного Закону України, який окреслює основні права і свободи людини, визначає найважливіші суспільні відносини, територіальний устрій держави, демократичні засади її розвитку.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. День

Конституція несе в собі головну надзвичайно цінну і гуманну ідею про те, що держава функціонує для людини. Проте потрібно пам’ятати, що Україна починається з кожного з нас. І тільки нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватимуть гуманізм, закон і справедливість.

Напередодні свята 27 червня в великому залі адмінприміщення відбулися урочистості присвячені Дню Конституції України.  На початку урочистостей з вітальними словами до присутніх звернувся перший заступник міського голови Валентин Висоцький.

Валентин Іванович нагородив  почесною грамотою  Кіровоградської обласної  державної адміністрації і обласної ради:  

ТОСІКА Миколу Івановича - голову Бобринецької районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, депутата міської ради.

Грамотою Кіровоградської обласної  ради:

ПАСІКУ Віктора Миколайовича- Начальника бюджетного відділу фінансового Бобринецької міської ради .

Нагородив грамотами Бобринецької міської ради:

ВАСИЛЬЄВУ Ольгу Вікторівну - Вихователя-методиста Бобринецького дошкільного навчального закладу №2 «РОМАШКА»;

КОРОП Наталію Андріївну - Вихователя Бобринецького дошкільного навчального закладу №2 «РОМАШКА»;

КРЕЦУ Катерину Миколаївну - Вихователя Бобринецького дошкільного навчального закладу №1 «СОНЕЧКО»;

СОПІЛЬНЯК Лілію Володимирівну - Вихователя Бобринецького дошкільного навчального закладу №1 «СОНЕЧКО».

ГОРЕЦЬКОГО Івана Яковича - керівник гуртка Комунального закладу  «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради.

Після завершення урочистої частини розпочався святковий концерт. Місцеві таланти лаконічні доповнювали своїми піснями і танцями патріотичну атмосферу, що панувала в залі.

День Конституції України - свято що сповнює серця патріотизмом і додає сил та впевненості для досягнення поставлених цілей. Тож нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь