Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вандали руйнуть, депутати прибирають

Дата: 18.01.2018 16:55
Кількість переглядів: 869

Фото без опису

Прикро, що коли весь український народ бореться за своє краще майбутнє та  став на шлях  розвитку за європейським прикладом, деякі з мешканців громади не поділяють таких поглядів та не хочуть щоб наша громада мала гарний вигляд та всіляко цьому заважають.

18 січня депутат міської ради Мельник Микола Михайлович  о 5.20 ранку виявив  урну для сміття  посеред  проїжджої частини  автодороги по вул. Незалежності та  зламаний дорожній знак «пішохідний перехід», що були встановлені біля приміщення  Бобринецького районного центру  зайнятості  розташованого за адресою вул. Незалежності 78. Далі по вулиці також був пошкоджений рекламний стенд з тротуарною плиткою. Для забезпечення безпеки руху, адже рух автомобілів по вул. Незалежності є досить жвавим, Микола Михайлович  прибрав урну та дорожній знак з проїжджої частини.  Спеціалістами  міської ради була підготовлена заява начальнику Бобринецького відділення поліції Новоукраїнського ВП Головного Управління Національної поліції в Кіровоградській області підполковнику поліції Григорчуку  В.С.  з проханням провести перевірку інформації стосовно даного правопорушення, та притягнути винних осіб до відповідальності. Також про результати  прийнятого рішення повідомити до міської  ради.  Тож просимо всіх, хто став свідком, чи володіє інформацією  про цей випадок вандалізму,  звернутися до Бобринецького відділення поліції.

Мельник Микола Михайлович  підтвердив, що недарма мешканці міста надали йому свою довіру та обрали його депутатом міської ради. Він не пройшов повз та власноруч прибрав наслідки  вандалізму невідомих зловмисників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь