Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Соціально незахищені мешканці громади отримують дрова, аби грітися взимку

Дата: 12.12.2016 16:49
Кількість переглядів: 1193

Фото без опису

Піклування про людей поважного віку та  сім’ї воїнів, що захищають Батьківщину на сході, наш обов’язок. Ми повинні бути безмежно вдячні цим людям та всіляко їх підтримувати. Сьогодні більшість пенсіонерів  потребують  допомоги. З настанням холодів гостро стала проблема  забезпечення  соціально незахищених верств населення громади твердим паливом.  В даний момент один кубометр дров коштує близько 700 гривень, що є відчутною сумою для людей похилого віку, які проживають на одну пенсію. Вони вимушені збирати кошти на дрова ледве не весь рік. Тому питання забезпечення людей дровами міський голова Валерій Сніжко взяв під особистий контроль.

Комунальне підприємство Бобринецької міської ради «Комунальник» постійно проводить роботи по благоустрою громади та спилянню аварійних, сухостійних дерев. Отримані при цьому дрова  за дорученням міського голови завозять пенсіонерам та сім’ям учасників АТО, які в даний час знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції, що проживають у не газифікованих будинках. Вже 12 мешканців громади отримали   по одному складометру дров згідно списків, складених спільно з Бобринецькою міською організацією ветеранів України та спілкою учасників АТО.   Таким чином забезпечуємо паливом на зиму тих, хто потребує та  наводимо благоустрій на теренах нашої громади.

Бобринецька міська рада на чолі з міським головою Валерієм Сніжком  у своїй роботі приділяє значну увагу  роботі з людьми соціально незахищених та пільгових категорій. Міська рада максимально задовольняє  прохання щодо надання допомоги у вирішенні тих питань, які їх турбують.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь