Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Громадські обговорення проекту стратегічного плану розвитку громади до 2020 року

Дата: 18.07.2017 16:45
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

18 липня відповідно до розпорядження міського голови «Щодо проведення громадського обговорення» № 92 відбулися громадські обговорення стратегічних та операційних цілей розвитку громади. Обговорення відбувалися в приміщенні актового залу Бобринецького коледжу ім. В.Порика БНАУ. Мешканці громади обговорили проект стратегічного плану розвитку Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади до 2020 року, що був розроблений робочою групою з стратегічного планування та експертами проекту «DOBRE» Андрієм Кавунцем та Радославом Шарлеєм.

Відкрив громадські слухання секретар міської ради Артем Лавріненко, він подякував людям, що не стоять осторонь життя громади та взяли участь в обговорені стратегічного плану розвитку. Одноголосним рішенням головою громадського обговорення був обраний перший заступник міського голови Валентин Висоцький. Член робочої групи з стратегічного планування начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та інформаційної діяльності міської ради Євгеній Кулик презентував присутнім проект стратегічного плану розвитку та детально розповів присутнім про кожен пункт плану. Жителі громади висловили свої думки з приводу завдань, що стоять перед громадою в процесі виконання цього документу та запропонували внести зміни у розділ, що стосується розширення полігону твердих побутових відходів. Зокрема надійшла пропозиція доповнити цей пункт  побудовою міні заводу з переробки сміття. Також в електронному опитуванні, що проводилося на сайті міської ради надійшла ще  пропозиція врахувати гендерний підхід при реалізації напрямків діяльності, визначених стратегією. Всі пропозиції враховані, зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у документі. 24 липня 2017 року будуть  презентуватися робочою групою для подальшого подання і затвердження депутатським корпусом на сесію міської ради.

У результаті нашої спільної роботи міської ради, жителів громади та експертів проекту «DOBRE» Бобринецька  громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси для розбудови та зміцнення нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь