Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відкриття оновленого Коржівського сільського клубу

Дата: 03.12.2017 16:34
Кількість переглядів: 1019

Фото без опису

2 грудня в селі Коржеве відбулося справжнє свято – урочисте відкриття Коржівського сільського клубу після проведення  ремонту.Не один рік Коржівська громада чекала на оновлення та реконструкцію клубу.     І ось нарешті настала довгоочікувана мить, розпочав свою роботу сільський заклад, де для відвідувачів  відчинили свої двері клуб та бібліотека, які стануть творчим центром  села.  Багато років приміщення знаходилося в занедбаному стані, та спільними зусиллями його вдалося відновити. Ремонтні роботи тривали  майже рік.  В ході капітального ремонту  у будівлі замінено перекриття, встановлено енергозберігаючі вікна, повністю переобладнано актовий зал та зроблено ремонти в усіх кімнатах.  Сьогодні приміщення клубу  не впізнати. На його оновлення витрачено чимало сил задля того, щоб місцеві жителі мали змогу в комфортних умовах проводити святкові заходи та дозвілля. Ремонт виконано з застосуванням енергозберігаючих технологій, в клубі також встановлено котел на альтернативних видах палива. Такого масштабного ремонту на сільській території не здійснювалося багато років.

Кошти на ремонт осередку сільської культури були виділені з бюджету Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади. 

Привітати Коржівчан  із гарною подією та перерізати святкову стрічку на честь відкриття оновленого закладу завітали люди,  без яких це свято не відбулося, адже саме вони були ініціаторами ремонту -  це міський голова Валерій Сніжко  та староста села Володимир Шкварко.

Валерій Вадимович привітав  присутніх з визначною подією для с.Коржеве та зазначив, що це дійсно визначний день оновлення клубу – це багаторічна мрія Коржівчан, і вже сьогодні вона стала реальністю. Міський голова додав, що розвиток сільських територій, це один із основних напрямків діяльності міської ради, адже село сьогодні, як ніколи потребує підтримки. Міський голова Валерій Сніжко вручив старості села Володимиру Шкварку святковий пиріг, яким мали змогу посмакувати всі гості свята.

Староста Володимир Шкварко також привітам присутніх зі святом та висловив слова вдячності усім,   хто дієво долучився до ремонту клубу, а саме: Бурчі Дмитру, Касперському Володимиру, Присяжному Євгенію, Алексеєнко Миколаю,  Ситолярову Сергію, Якубенко Руслану, Молодчук Ларисі, Касперській Крістині, Пономаренко Світлані, Ланчуковському Миколі, Гичко Володимиру,  Торіну В’ячеславу, Святокуму Юрію, колективу КП «Комунальник», магазину «Строй Бат», магазину «Оселя», агрофірмі «Славутич» та її директору Юрію Крутьку, Асоціації «Південа» та її керівнику Василю Стефанюку, ТОВ «Богданівка» та її керівнику Анатолію Шапошнику.

Жителі громади в знак подяки вручили коровай із колосків Бобринецької пшениці міському голові Валерію Сніжку.

По завершенню урочистої частини, розпочався святковий концерт за участі муніципального духового оркестру м. Кропивницький  та  вихованців комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості», що сповнили новий  актовий зал звуками української мелодійної пісні. Щирими оплесками  глядачі дякували за гарний настрій гостям з обласного центру та талантам Бобринеччини. 

Залишається лише побажати, щоб в сільському клубі завжди було велелюдно, щоб кожен мав змогу тут  отримати культурне збагачення від відвідування бібліотеки та отримувати приємні враження від культурних заходів.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь