Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Пролунав перший дзвоник у школах нашого міст

Дата: 01.09.2016 16:33
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

Традиційно 1-го вересня вранці усі школи міста відкрили двері своїм учням. У цей сонячний день, поріг школи вперше переступили першокласники, які ступають на незвіданий шлях пізнання та навчання.                                                            Цей рік може бути звичайним, схожим на всі попередні, а може стати початком нових звершень, часом утілення в життя найсміливіших задумів. Адже саме цього року школярі йдуть до новоутворених комунальник закладів, вперше в історії нашого краю школи належать  місту. Це повинно стати якісно новим поштовхом до розвитку освіти Бобринеччини.  Так вже зранку1-го  вересня міський голова Сніжко В.В. зустрів школярів з сіл нашої громади, що приїхали на новенькому автобусі, який був придбаний за рахунок державної субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад та частини залишку освітньої субвенції державного бюджету станом на 01 січня 2016 року.

Міський голова Сніжко В.В. разом з начальником відділу освіти, молоді і спорту міської ради Літвіновой В.П.  відвідали свято першого дзвоника в міських школах. В своєму звернені Валерій Вадимович привітав учнів, їх батьків, педагогічний колектив та усіх працівників освіти із святом першого дзвоника та з нагоди початку нового навчального року. Міський голова також зазначив, що в цьому році на харчування учнів 1-4 класів виділено втричі більше коштів щоб малеча мала вдосталь енергії для радісного крокування Країною знань та з легкістю долала граніт науки. Також Валерій Вадимович  вручив директорам шкіл символічний конверт, але  підкреслив, що в такому подарунку майже немає потреби адже міська влада буде робити все щоб навчальні заклади  були забезпечені всім необхідним, та по можливості буде покращена  їхня матеріально-технічна база.

Начальник відділу освіти молоді та спорту міської ради Літвінова В.П. привівши всіх зі святом першого дзвоника, в свою чергу відмітила, що міська влада зі свого боку дбатимемо про те, щоб у шкільному домі було тепло та затишно, щоб педагоги мали гідну заробітну плату, школярі навчалися в належних умовах та запевнила, що по закінченню закладу всі випускники отримають належні, передбачені законодавством документи про освіту!

Під час урочистих лінійок учнями міських шкіл було покладено квіти до пам’ятників Невідомому солдату і загиблим вчителям та учням міста. Також школярі вшанували пам’ять тих хто поклав своє життя захищаючи мирне небо над головами сьогоднішніх школярів. Квіти були покладені до пам’ятних дошок Герою Небесної Сотні Віктору Чміленку і загиблим учасникам антитерористичної операції.

Вже традиційно, у перший свій шкільний навчальний день усі першокласники міста отримали подарунки від народного депутата Станіслава Березкіна та відправилися на свій перший у житті урок, який був присвячений 25-й річниці незалежності України.

У Бобринецький технікум ім.Порика БНАУ завітав перший заступник міського голови Висоцький В.І., а  Бобринецьке  професійно-технічне  училище №32   відвідав завідувач сектору ЖКГ міської ради Могиленко А.М. Представники міської ради підсилили слова вдячності та вітання фінансовою  підтримкою.

До Бобринецької спеціалізованої школи – інтернат  завітала заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Л.П., яка  звернувся з вітальними словами до школярів, випускників, педагогічного колективу,працівників закладу. Учні школи від міської ради отримали морозиво, а від Аграрної партії України солодку вату.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь