Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У місті відзначили День високомобільних військ ЗСУ

Дата: 02.08.2017 16:31
Кількість переглядів: 1104

Фото без опису2 серпня своє професійне свято відзначають  представники однієї з найбільш мужніх професій – десантники високомобільних військ . На Бобринеччині   десантники, ветерани десантних  військ, воїни-афганці, члени громадських організацій, учасники антитерористичної операції, представники органів районної влади та місцевого самоврядування  відзначили День високомобільних військ урочистою ходою центром міста по вулиці Миколаївській. Марш зібрав десантників, як ветеранів, так і діючих військовослужбовців та мешканців громади,  які вирішили   віддати шану  воїнам, які стоять на сторожі нашого спокою. На початку заходу учасники  поклали квіти до пам’ятного хреста «Арки пам’яті учасникам АТО», на території    Свято-Миколаївської церкви,  вшанували пам’ять  воїнів-земляків, які  загинули в антитерористичній операції.  Далі марш від Свято-Миколаївської церкви рушив центральною вулицею міста  до пам’ятників  загиблим вчителям та учням міста, воїнам-інтернаціоналістам та жертвам Чорнобиля, до яких десантники разом з представниками місцевої влади поклали квіти.  Квіти також було покладено до  пам’ятних дошок загиблим учасникам АТО. Завершилася хода  біля пам’ятника Невідомого солдату, де  були  покладені квіти.

  Під час мітингу з нагоди Дня високомобільних військ, міський голова Сніжко В.В.  привітав воїнів-десантників та ветеранів десантних військ з професійним  святом, подякував їм за їх доблесть і відвагу, безмежну відданість Батьківщині.  Валерій Вадимович з нагоди Дня високомобільних військ та за вагомий внесок у патріотичне виховання молоді , активну громадську позицію  оголосив подяку Бобринецької міської ради та вручив подарункові набори ветеранам-десантникам : Яровому Миколі Миколайовичу, Білоусу Андрію Миколайовичу, Рибачуку Миколі Ісаковичу.

Десантників також привітали перший заступник голови РДА Мельник В.І., військовий комісар   Капітоненко М.П. , голова Бобринецької районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Тосік М.І. 

По завершенню мітингу всіх десантників та ветеранів десантних військ було запрошено на відкриття міського фонтану.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь