Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Благоустрій міста справа не тільки органів місцевого самоврядування і комунальних підприємства, а й кожного громадянина

Дата: 22.07.2016 16:31
Кількість переглядів: 1002

Міська рада відправила лист-попередження орендарю, в платному користуванні якої перебуває земельна ділянка для розміщення та обслуговування комплексу будівель, площею 0,2321га, яка розташована в міському паркі ім. Кропивницького . В якому нагадала, що орендар земельної ділянки розташованої в центральній частині міста Бобринець, має дотримуватись правил благоустрою території Бобринецької об’єднаної територіальної громади та утримувати в належному санітарному стані земельну ділянку передану в оренду. Увагу орендаря звернено на те, що дана земельна ділянка знаходилась у незадовільному стані, на її території проростали бур’яни та стан благоустрою загалом був незадовільним. Особливу увагу на цю проблему звернули пенсіонери міста, які були вражені в якому стані перебувала ділянка в парку Кропивницького під час проведення святкувань приурочених до Дня Перемоги. Орендар звернув увагу та розпочав роботи по благоустрою даної ділянки.  Листи такого типу будуть відправлятися й надалі,  адже не тільки органи місцевого самоврядування і комунальні підприємства, а й кожен громадянин робить свій вклад у розвиток сприятливого для життєдіяльності довкілля, відповідає за збереження і охорону навколишнього природного середовища та забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя.

Фото без описуФото без опису

Бобринецька міська рада на чолі з міським головою Сніжком В.В. активно займається благоустроєм та наведенням ладу на теренах нашої громади.  На території, яка належить Бобринецькій міській раді постійно викошуються бур’яни та наводиться належний санітарний, епідеміологічний та естетичний стан. По вулиці Базарній на мікро районі Рущина було прибране не санкціоноване сміттєзвалище. Покошена трава та прибране сміття у парку       ім. Воїнів-інтернаціоналістів, в облагородженні території, якого велику допомогу надали воїни-афганці нашої громади. Роботи по благоустрою проводилися в Кубинському парку та біля Миколаївського мосту, де вирувало різноманіття бур’янів вище людського зросту. Відбувається також ремонт дорожнього покриття на вулицях міста. По вулицях Міщанська,                                 вул. Мендєлєєва, вул. Ярослава Мудрого, пров. Перемоги, Пушкіна, вул. Щаслива, вул.16 Березня, вул. Базарна, біля мосту мікрорайон Рущина та ділянки дороги від ЗОШ №3 до автошляху Кіровоград-Миколаїв виконується ремонт доріг з жорств’яним покриттям. По вулицях Вознесенська   (від   вул.  Каштанової   до   вул.  Народної), вул.  Каштанова  (від вул. Миколаївської до вул. Паркової), буде виконано ремонт асфальтного покриття.

Міський голова Сніжко В.В. та міська рада, дбають про створення належних санітарно-епідеміологічних умов для населення громади. Піклуються про естетичний вигляд міста та громади та про благоустрій громади в цілому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь