Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міська ветеранська організація підвела підсумки роботи за 2017 рік

Дата: 22.12.2017 16:29
Кількість переглядів: 1025

Фото без опису

21 грудня відбувся пленум міської ветеранської організації.  В засіданні також взяли участь міський голова Валерій Сніжко та заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея.  Метою зібрання був звіт за рік діяльності голови міської організації ветеранів України Лідії Беліченко.  Лідія Іванівна підготувала творчий звіт, який був підкріплений фотоматеріалами. В звіті голови МВО  було відзначено  діяльність організації, однієї  з найбільш активних, найвпливовіших громадських організацій, створеної ще  в 80-і роки.   Згадали про тих людей,  які віддали частину свого життя розвитку ветеранського руху, це :  Сулімова Діна Володимирівна, Безверхий Михайло Федорович, Цвіркун Іван Петрович, Тофан Раїса Іванівна та Ворона Олена Миколаївна.За рік проведено 6 засідань президії з питань: корегування планів, звітів членів  президії, волонтерів, голів первинних  організацій,  про хід конкурсу на кращу первину організацію, затвердження заходів  та розгляд заяв від мешканців м.Бобринець. Продовжено роботу по збору матеріалів в Книгу  Пам’яті.  Протягом року вітали учасників бойових дій, ювілярів, довгожителів квітами, подарунками, продуктовими наборами. Відзначено активну участь ветеранів в заходах  громади. Найактивніші члени МВО нагороджено грамотами, подарунками та квітами до ювілею міста, Дня людей похилого віку  та Дня перемоги. За рік проведено семінари  з головами первинних організацій з питань: затвердження умов  конкурсу на кращу первинну організацію,   зустріч «Соціально – правовий захист населення та нове  пенсійне законодавство».  МВО бере активну участь у волонтерському русі. Протягом року для ветеранської організації неодноразово організовувалися туристичні поїздки. Цим ветерани завдячують  міському голові Сніжку В.В. та спонсорам: Якубенку В.І., Кочубею Ю.Ю та Запорожцю А.М. Велику увагу МВО  приділяє заходам для молоді, члени організації брали активну участь в естафеті «Пам’ять жива» в музеях шкіл, проводилися зустрічі з молоддю в міських школах, ПТУ №32 та Бобринецькому коледжі  ім. В.Порика БНАУ.

Актив міської ветеранської організації визнали звіт про роботу за рік  задовільною, але від активістів організації були пропозиції визнати «краще ніж добре». Ветерани подякували голові МВО Лідії Беліченко та  міському голові Валерію Сніжку за підтримку, розуміння,  увагу та змістовне дозвілля яке приділялося їм протягом року. Багато з членів організації зазначили, що у 2017 році активність організації значно підвищилася, завдяки співпраці з міською радою  та комунальною установою «Територіальний центр соціального обслуговування (надання  соціальних послуг)» Бобринецької міської ради.

В своєму звернені  міський голова Валерій Сніжко  подякував ветеранам за активність,  небайдужість  та діяльність на благо громади.  Валерій Вадимович  поздоровив з Днем народження  історика-краєзнавця, активного учасника ветеранського руху  Георгія Лашкула, та вручив йому подарунок на згадку.

Цей рік для міської  ветеранської організації виявився дуже насичений подорожами,  концертно-розважальними програми та зібраннями, які урізноманітнили життя людей поважного віку. Головне, що цього року значно зросла співпраця ветеранів та молоді громади і старше покоління має змогу поділитися своїми знаннями та досвідом з підростаючим поколінням.  Аналізуючи план на наступний рік можна сказати, що на ветеранів чекає ще більш цікаве дозвілля.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь