Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Державний Прапор України – символ державотворення, національної єдності та прагнення свободи

Дата: 23.08.2017 16:26
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.  Ми бережемо та шануємо його як найвищу національну святиню.

23 серпня на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної  громади  відбулися урочистості, присвячені відзначенню Дня Державного  Прапора України.

Участь в урочистостях взяли працівники державних установ, громадських організацій та військовослужбовці

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв, що віддали своє життя, захищаючи кольори нашого Державного прапора  в  боротьбі за незалежність та зоні проведення антитерористичної операції.

Після урочистої частини відбулася панахида по загиблих воїнах, що віддали своє життя за незалежність. Учасники  поклали квіти до пам’ятного хреста «Арки пам’яті учасникам АТО», на території    Свято-Миколаївської церкви,  вшанували пам’ять  воїнів-земляків, які  загинули в антитерористичній операції.  Далі марш від Свято-Миколаївської церкви рушив центральною вулицею міста  до пам’ятників  загиблим вчителям та учням міста, воїнам-інтернаціоналістам та жертвам Чорнобиля, до яких десантники разом з представниками місцевої влади поклали квіти.  Квіти також було покладено до  пам’ятних дощок загиблим учасникам АТО. Завершилася хода  біля пам’ятника Невідомого солдату, де  були  покладені квіти.

За розпорядженням міського голови Сніжка В.В. перший заступник міського голови Валентин Висоцький В.І.  разом із  заступником міського голови з соціально гуманітарних питань Людмилою  Кривошеєю з нагоди свята завітали до ветеранів Другої світової війни. На знак вдячності  за безсмертний подвиг ветеранів нагородили грамотами Бобринецької міської ради за вагомий внесок у виховання молоді на ідеях патріотизму і героїчних традиціях старших учасників бойових дій та вручити їм продуктовий набір з нагоди 26-ї річниці незалежності України: ВоЙНАРОВСЬКУ любов Григорівну, КОВАЛЬ Віру Яківну, ХМАРІНА  Івана  Васильовича.

Міський голова В. Сніжко оголосив подяку Бобринецької міської ради батькам героїв та вручили їм подарункові набори з нагоди 26-ї річниці незалежності України:

 ЛУЦКУ Степану Миколайовичу та Софії Степанівні за зразкове виконання батьківських обов’язків та патріотичне виховання сина ЛУЦКА Анатолія Степановича – справжнього героя, гідного громадянина України

           ПИСАРЕНОКУ Володимиру Михайловичу та Наталії Павлівні за зразкове виконання батьківських обов’язків та патріотичне виховання сина ПИСАРЕНОКА Андрія Володимировича – справжнього героя, гідного громадянина України

           ВОЛКОТРУБ Галині Миколаївні – за зразкове виконання батьківських обов’язків та патріотичне виховання сина ВОЛКОТРУБА Віталія Юрійовича – справжнього героя, гідного громадянина України

            ОЛЕФІРЕНКО Галині Григорівні – за зразкове виконання батьківських обов’язків та патріотичне виховання сина ОЛЕФІРЕНКА Юрія Борисовича – справжнього героя, гідного громадянина України

            СТОРОЖЕНКО Наталії Миколаївні – за зразкове виконання батьківських обов’язків та патріотичне виховання сина СТОРОЖЕНКА Олега Вячеславовича – справжнього героя, гідного громадянина України.

Під рідним знаменом український народ утвердив віковічну мрію багатьох поколінь про державність, соборність та самостійність. Із ним ішли в бій, за нього віддавали життя. Благородні синій та жовті його кольори уособлюють миролюбство та ратну працю мільйонів людей великої України – від півночі до півдня, від сходу і до заходу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь