Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося свято першого дзвоника у школах громади

Дата: 01.09.2017 16:26
Кількість переглядів: 877

Фото без опису

Вересневий  ранок у школах Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади розпочався святковими лінійками до  Першого дзвоника. Цьогоріч першокласниками шкіл громади стало  155 дітей , які ступають на незвіданий шлях пізнання та навчання, і будуть подорожувати по  чудесній дорозі країни Знань 11 років .

На свято знань до школярів з подарунками завітало багато гостей : міський голова Валерій Сніжко, заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Світлана Лобанова , перший заступник міського голови Валентин Висоцький, заступник міського голови з соціально-гуманітарних  питань Людмила Кривошея та начальник відділу освіти, молоді і спорту міської ради Вікторія  Літвінова. 

Після урочистого відкриття всі присутні вшанували пам’ять героїв, що  віддали своє життя захищаючи  Україну, поклали квіти до пам’ятників та меморіальних дощок.

Світлана Лобанова  заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації  привітала школярів, батьків та вчителів зі святом знань.   Приємною новиною для дітей і батьків стале те, що Світлана Лобанова заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації разом з міським головою Валерієм Сніжком  передали ключі  від нового шкільного автобусу «Аtaman» на базі ISUZU директору  КЗ НВК гімназія  №1 Володимиру Карпуку.

Міський голова Валерій Сніжко привітав школярів та побажав  натхнення, творчої наснаги, нових здобутків у навчанні, міцного здоров'я та миру. Валерій Вадимович зазначив, що цього року дітей зустрічають повністю оновлені навчальні заклади з новим обладнанням, підручниками та поліпшеною навчальною базою. Міський голова вручив першокласникам  подарунки від міської ради, серед яких особливу увагу привертала  «Абетка» присвячена до 250-ї річниці з дня заснування міста Бобринець.

Валерій Вадимович акцентував свою увагу  на розпорядженні міського голови згідно якого,  починаючи з цього року забороняється стягнення шкільної батьківської плати у комунальних загальноосвітніх навчальних закладах міста керівниками, педагогічними працівниками та іншими особами на потреби навчальних закладів.

В свою чергу директора всіх комунальних загальноосвітніх шкіл міста подякували представникам місцевого самоврядування за увагу,  яка приділяється закладам освіти, відмітивши, що такого оновлення в канікулярний період заклади ще  не бачили.

На завершення свята під звуки шкільного дзвоника, найменші школярі в супроводі своїх старших товаришів попрямували на перший в своєму житті урок.

З нагоди свята 1 вересня міським головою Валерієм Сніжком було надано 54 безкоштовних квитки на циркову виставу дітям пільгових категорій.Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь