Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Гуманітарна допомога від Благодійного фонду "Планета"

Дата: 11.08.2016 16:16
Кількість переглядів: 1341

Міський голова В.В. Сніжко та Бобринецька міська рада щиро вдячні Благодійному фонду «Планета» та голові правління, земляку Травянку Олексадру Івановичу  за надання гуманітарної допомоги.

10 серпня перший заступник міського голови Висоцький В.І. та заступник міського голови Кривошея Л.П.   вручили гуманітарну допомогу  передану Благодійним фондом “Планета”, яку надав Благодійний фонд з Нідерландів "ST. WIJ HelpenoostEuropa".Гуманітарна допомога була направлена для родин соціально незахищених категорій: дітям сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування, дітям та родинам громади, дітям, які перебувають в Бобринецькій спеціальній ЗШ- інтернат I-II ступенів та для людей похилого віку, які перебувають у стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування для одиноких, непрацездатних людей. Заступники міського голови завітали у дошкільні навчальні заклади №1 “Сонечко” та №2 “Ромашка” щоб передати іграшки дітям. Дітлахи були дуже раді такому вранішньому  візиту та з захопленням отримували подарунки.  Вихованці дошкільних навчальних закладів були не аби як вдячні за отримані іграшки та висловивши слова вдячності, не втрачаючи часу розпочали знайомство з своїми “новими друзями”.

Відвідали стаціонарне відділення   територіального центру соціального обслуговування, в який передали  речі для жителів відділення.  Гостинно зустріли працівники стаціонарного відділення   територіального центру соціального обслуговування Валентина Івановича, Людмилу Петрівну та голову ветеранської організації Тофан Раїсу Іванівну, які і розповіли гостям про кожного пенсіонера, завітавши до  кімнат, господарі показували як вони облаштувалися та дякували за надану допомогу, гарний догляд і умови, які надаються їм щоденно.Гостинно запрошували відвідувати заклад, та по можливості придбати візки і взуття.

Міська рада під керівництвом міського голови Сніжка В.В.  активно допомагає  соціально незахищеним верствам населення громади. Робота в цьому напрямку планується продовжуватися і  надалі. За надання транспорту та перевезення дякуємо волонтеру Ліннікову  А.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь