Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Свято від Маші та Ведмедя у міському парку ім. Кропивницького

Дата: 01.08.2016 16:14
Кількість переглядів: 1032

Фото без опису

31 липня в міському парку ім. Кропивницького на території літнього танцювального майданчику за підтримки Бобринецької міської ради був проведений креативний   та веселий розважальний захід для маленьких мешканців та гостей нашої громади. Працівниками  Бобринецького міського будинку культури  (директор-Слободяник А.П. ) була підготовлена цікавапрограма. Діточок  на святково прикрашеній площадці зустрічали улюблені персонажі Маша та Ведмідь, кожен з малят отримав цукерки від зайчаток.   Дітвора брала активну участь у конкурсах та іграх. Дорослі милувалися спритністю, винахідливістю своїх малюків. А у кого щось  не отримувалося, на допомогу поспішали батьки, які разом зі своїми дітлахами  і стрибали на імпровізованій  конячці, і переносили м’ячика в совочку  та всіляко підтримували  своїх малят.  Особливий інтерес  у дітлашні виявися до конкурсу,  в якому навпомацки було потрібно впізнати свою матусю. Не можна не відмітити активного, танцювального Мишка, який не залишив поза увагою жодного малюка  та запрошував всіх до танцю. Дитячий сміх, запальна музика, азарт та неповторний драйв супроводжували свято, яке не залишило байдужим жодного хто брав у ньому участь та просто спостерігав.

Такий розважальний захід для дітей в нашому місті проводився вперше і викликав неабиякий інтерес у жителів громади, тому можемо пообіцяти, що й надалі такі свята будуть проводитися в нашій громаді, а рівень їх проведення буде невпинно  покращуватися.

 Особлива  подяка  оголошується підприємцю Кравченко І.М. за люб’язно надані цукерки для малечі. Окремі  слова вдячності батькам та дітям, які відвідали свято та брали активну участь у розважальній програмі.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь