Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася відкрита першість Бобринецької міської територіальної громади з волейболу

Дата: 28.11.2017 16:09
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису

      25 листопада відбулася  відкрита першість Бобринецької  міської територіальної громади з волейболу серед аматорських колективів, в першості прийняли участь сім команд такі як : Бобринецька міська рада , Бобринецький  «Ветеран»,  Компаніївка Аграрна партія, «Спортік» Компаніївка, Бобринецький коледж БНАУ, с.Павлогорківка,  с.Чарівне,  загальна кількість  учасників сягала 54 особи. Під час жеребкування команди поділилися  на дві групи . В результаті групових ігор  до фіналу вийшло по дві команди. За 3-4 місця змагалися Бобринецький «Ветеран» і Компаніївський «Спортік», де в дуже напруженій грі Бобринецький «Ветеран»  проявив  свої найкращі якості,  витривалість, зіграність та характер , і перемогли з загальним рахунком  2:1 по партіях.

   У фінальній  грі за 1-2 місця боролися команди Бобринецької міської ради та Компаніївська Аграрна партія , де команди продемонстрували ефектну гру, перша партія закінчилась з рахунком 20:25 на користь Бобринецької міскої ради , друга партія закінчилась з рахунком 18:25 на користь Аграрної партії  і в третій партії команда Бобринецької міської ради перемогла  Аграріїв з рахунком 17:15 .

Призери першості отриали грамоти  від міської ради.  Команда, що зайняла перше місце отримала перехідний кубок. Також всі призери  отримали грошову винагороду від Аграрної партії УкраїниФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь