Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міський голова провів робочу нараду щодо благоустрою громади

Дата: 14.03.2017 16:09
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

13 березня міський голова Валерій Сніжко  провів нараду з  керівниками організацій і установ міста.  Першим  питанням розглянутим на нараді був благоустрій  міста.

З настанням весни, розпочинаються роботи з благоустрою населених пунктів об’єднаної територіальної громади. Тож на нараді за організаціями та установами громади було закріплено території для прибирання. Усі комунальні служби та заклади міста залученні до прибирання. Більшість людей залучено до наведення ладу у центральній частині  міста. Адже 16 березня   ми відзначаємо 73-ю річницю з дня визволення м.Бобринця і в місті будуть  проводитися урочисті заходи.

Дбати про охайний вигляд міста, та свого двору зокрема, обов’язок кожного мешканця, бо тільки спільними зусилля ми можемо зробити  місто кращим і чистішим.

Закликаємо всіх жителів громади приєднатися до робіт з благоустрою та впорядкувати свою території і по можливості допомогти іншим. Кожен повинен почати з себе.

Другим питанням розглянутим на нараді була організація проведення 73-ї річниці з дня визволення м.Бобринець від фашистсько-німецьких загарбників. Заступник міського голови з соціально-гуманітарних Людмила Кривошея повідомила присутнім графік проведення урочистих хаходів та запросила заклади та організації прийняти участь в урочистій ході, що братиме початок біля районного будинку культури 16 березня о 9.45год.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь