Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святковий концерт до Дня Матері

Дата: 22.05.2017 16:09
Кількість переглядів: 1253

Фото без опису

19 травня в приміщені районного будинку культури відбувся святковий концерт присвячений Дню Матері, що традиційно відзначається в Україні у другу неділю травня. Вихованці комунального закладу  «Центр дитячої та юнацької творчості» Бо   бринецької міської ради чекали цього дня цілий рік. Адже саме День Матері зібрав усіх разом, щоб поділитися тим, що зробили гуртківці за рік, прозвітувати перед публікою. За час, що пройшов від минулорічного Дня Матері заклад зазнав багато змін. По-перше, усі діти стали старшими на цілий рік. По-друге, позашкільний заклад змінив свою назву  на комунальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості». Але головне те, що вихованці  залишилися люблячими доньками і синами своїх найкращих, наймиліших матусь. І саме найдорожчій для кожної людини – мами був присвячений звітний концерт гуртківців.

Яскрава захоплююча програма створена колективом та вихованцями КЗ «ЦДЮТ» понурила всіх у казковий світ дитинства.  Близько двохсот вихованців закладу, від найменших до найстарших,  з святкової сцени запальними танцями, піснями та жартами  привітали гостей, що завітали на свято.  Переповнений зал зустрічав всі номери бурхливими оплесками, неодноразово лунали крики «браво». Найменші учасники святкового дійства - дітлахи, які навчаються в дошкільних навчальних закладах отримали найбільші овації за свої запальні номери.

Директор комунального закладу  Катерина Обод привітала присутніх зі святом  та оголосила подяки матерям випускників центру дитячої та юнацької творчості за допомогу в організації заходів. Також Катерина Василівна  подякувала  міському голові Валерію Сніжку за неоцінену допомогу в діяльності закладу та підтримку вихованців. Як зазначила Катерина Василівна від міського голови вона ніколи нечула слова «ні» у питаннях, що стосуються діяльності закладу, а тільки слово «так». Так – новим костюмам, так – новим ідеям у проведенні заходів, так – якщо дітям потрібно їхати на концерт. В свою чергу міський голова Валерій Сніжко  також привітав присутніх зі святом, подякував колективу та вихованцям             КЗ «ЦДЮТ» за чудове свято та  наголосив, що незабаром заклад буде мати нове приміщення, де з комфортом зможуть розвивати свої творчі навички підростаюче покоління бобринчан.

У фінальній частині  концерту всі учасники святкової програми вийшли на сцену, зал їх зустрів стоячи гучними оплесками, це, мабуть, був найкращий показник результатів звітного концерту. На завершення голова батьківського комітету комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради Наталія  Бондаренко вручила подяку міському голові Валерію Сніжку, а весь зал разом з учасниками концерту вигукували «Дякуємо». Валерій Вадимович зазначив, що міський голова, депутатський корпус міської ради робить все можливе щоб діти мали змогу розвиватися, адже діти це наше майбутнє і все, що в них вкладене повернеться до нас сторицею.

Свято створило у всіх присутніх гарний настрій, залишило прекрасні спогади, а значить – свято вдалося!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь