Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міський голова провів робочу нараду

Дата: 15.11.2016 16:02
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

15 листопада  2016 року міський голова Валерій Сніжко провів робочу нараду , на якій були присутні заступники міського голови,  керівники відділів, завідувачі секторів  міської ради та директор КП «Комунальник» Станіслав Торін. На нараді Валерій Вадимович особливу увагу приділив ряду таких важливих питань:

1 Проект бюджету. Міський голова доручив підготувати проект бюджету  Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік до 1 грудня 2016 року.

2. Підготовка до зими. Директор КП «Комунальник»  Станіслав Торін відзвітував,  що Бобринецька міська об’єднана територіальна громада цілком готова зимового періоду. Техніка підготовлена, паливно - мастильні та посипочні матеріали закуплено.

3. Завезення дров до дитячих садків. Завідувач сектором житлово-комунального господарство Анатолій Могилено  доповів, що до дитячих садків  вже завезено 7 машин дров. Також міський голова доручив завозити дрова пенсіонерам відповідно укладеного списку по 1 складометру дров.

4. Підготовка до новорічних свят. Заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея доповіла, що підготовка йде по плану і міська ялинка відкриється як і очікується  19 грудня.

5.Вирішення проблеми освітлення міста.

Також були обговорені  питання, що стосуються урочистостей присвячених до Дня працівника сільського господарства і відзначенню Дня Гідності та Свободи.

Відповідні доручення міського голови щодо зазначених вище питань  отримали завідуючі секторами та начальники  відділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь