Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міський голова провів робочу нараду

Дата: 15.11.2016 16:02
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

15 листопада  2016 року міський голова Валерій Сніжко провів робочу нараду , на якій були присутні заступники міського голови,  керівники відділів, завідувачі секторів  міської ради та директор КП «Комунальник» Станіслав Торін. На нараді Валерій Вадимович особливу увагу приділив ряду таких важливих питань:

1 Проект бюджету. Міський голова доручив підготувати проект бюджету  Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік до 1 грудня 2016 року.

2. Підготовка до зими. Директор КП «Комунальник»  Станіслав Торін відзвітував,  що Бобринецька міська об’єднана територіальна громада цілком готова зимового періоду. Техніка підготовлена, паливно - мастильні та посипочні матеріали закуплено.

3. Завезення дров до дитячих садків. Завідувач сектором житлово-комунального господарство Анатолій Могилено  доповів, що до дитячих садків  вже завезено 7 машин дров. Також міський голова доручив завозити дрова пенсіонерам відповідно укладеного списку по 1 складометру дров.

4. Підготовка до новорічних свят. Заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея доповіла, що підготовка йде по плану і міська ялинка відкриється як і очікується  19 грудня.

5.Вирішення проблеми освітлення міста.

Також були обговорені  питання, що стосуються урочистостей присвячених до Дня працівника сільського господарства і відзначенню Дня Гідності та Свободи.

Відповідні доручення міського голови щодо зазначених вище питань  отримали завідуючі секторами та начальники  відділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь