Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Надання адміністративних послуг соціального характеру у ЦНАПі Бобринецької міської ради

Дата: 09.09.2020 16:13
Кількість переглядів: 1273

Пояснення експертів щодо розширення переліку адмінпослуг у ЦНАП – U-LEAD

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобринецької міської ради (далі - ЦНАП) утворений з метою забезпечення надання адміністративних послуг.

На сьогодні ЦНАП — це установа, в якій наявні сучасні меблі, WI-FI, куточок для молодих мамочок та дітей. Кількість послуг, які можна отримати у ЦНАП зросла і включає найбільш затребувані мешканцями громади: оформлення та видача довідок про реєстрацію місця проживання та склад сім’ї, реєстрація місця проживання особи, реєстрація фізичних осіб - підприємців, юридичних осіб,  реєстрація речових та майнових прав, земельні питання та послуги Державного земельного кадастру, послуги дозвільного характеру, тощо.

З 01 вересня можна подавати документи до ЦНАПу міської ради для отримання наступних адміністративних послуг соціального спрямування:

- призначення допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами;
- призначення допомоги при народженні дитини;

- призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.

 У подальшому в ЦНАП будуть надаватися всі адміністративні послуги соціального характеру відповідно до Переліку адміністративних послуг , що надаються через ЦНАП міської ради, затвердженого рішенням сесії Бобринецької міської ради від 03 грудня 2019 року №2554.

Бобринецькою міською радою підписані Меморандуми про співробітництво у сфері надання адмінпослуг з державними органами, які надають адміністративні послуги. Таким чином, є можливість для мешканців розширити спектр цих послуг. 

На веб-сайті Бобринецької міської ради Ви завжди можете дізнатися про місце розташування, графік роботи та перелік послуг, які надаються у ЦНАПі, отримати інформацію про порядок та спосіб отримання адміністративних послуг, вивчити перелік необхідних документів.

Чекаємо на Вас за адресою: м.Бобринець, вул.Миколаївська, 51 А  (колишнє приміщення Укрсоцбанку).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь