Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ТИМЧАСОВА НЕПРАЦЕЗДАТНІСТЬ ЗАСВІДЧУЄТЬСЯ Е - ЛІКАРНЯНИМ

Дата: 09.09.2020 16:06
Кількість переглядів: 867

Як дізнатися про свій трудовий стаж, не виходячи з дому? – Вишгородська РДА

У липні проведено тестування е-лікарняних (листків непрацездатності) на базі інформаційних систем Пенсійного фонду України.

У містах Світловодську та Олександрії взяли участь у тестуванні два медичних заклади: комунальне некомерційне підприємство Центр первинної медико-соціальної допомоги Світловодської районної ради Кіровоградської області та Офіс сімейної медицини м. Олександрії.  

Під час тестування лікарі здійснювали реєстрацію листків непрацездатності за допомогою вебсервісу. Інформація про е-лікарняний автоматично розміщується на вебпорталі Пенсійного фонду України в електронному кабінеті особи і в електронному кабінеті роботодавця.

Роботодавці мають можливість переглянути інформацію про лікарняні своїх співробітників та здійснити перевірку розрахунку лікарняного.

За висновками проведеного тестування електронних листків непрацездатності лікарі і роботодавці зазначають зручність оформлення: лікарі – не витрачають час на паперову роботу, а пацієнти – на збір печаток по кабінетам, роботодавці – автоматично здійснюють розрахунок суми оплати листка непрацездатності, фонд соціального страхування – автоматично визначає суми відшкодування по листку непрацездатності.

 

 

 

Ю. Шарпінський, заступник начальника головного управління

Пенсійного фонду України в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь