Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ТИМЧАСОВА НЕПРАЦЕЗДАТНІСТЬ ЗАСВІДЧУЄТЬСЯ Е - ЛІКАРНЯНИМ

Дата: 09.09.2020 16:06
Кількість переглядів: 891

Як дізнатися про свій трудовий стаж, не виходячи з дому? – Вишгородська РДА

У липні проведено тестування е-лікарняних (листків непрацездатності) на базі інформаційних систем Пенсійного фонду України.

У містах Світловодську та Олександрії взяли участь у тестуванні два медичних заклади: комунальне некомерційне підприємство Центр первинної медико-соціальної допомоги Світловодської районної ради Кіровоградської області та Офіс сімейної медицини м. Олександрії.  

Під час тестування лікарі здійснювали реєстрацію листків непрацездатності за допомогою вебсервісу. Інформація про е-лікарняний автоматично розміщується на вебпорталі Пенсійного фонду України в електронному кабінеті особи і в електронному кабінеті роботодавця.

Роботодавці мають можливість переглянути інформацію про лікарняні своїх співробітників та здійснити перевірку розрахунку лікарняного.

За висновками проведеного тестування електронних листків непрацездатності лікарі і роботодавці зазначають зручність оформлення: лікарі – не витрачають час на паперову роботу, а пацієнти – на збір печаток по кабінетам, роботодавці – автоматично здійснюють розрахунок суми оплати листка непрацездатності, фонд соціального страхування – автоматично визначає суми відшкодування по листку непрацездатності.

 

 

 

Ю. Шарпінський, заступник начальника головного управління

Пенсійного фонду України в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь