Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Тематичний кіно вечір

Дата: 08.09.2020 16:37
Кількість переглядів: 1144

kin «Хвиля добрих змін» з підведенням підсумків співпраці

   Неймовірно теплим та щедрим на приємні слова став черговий кінопоказ Мандрівного кінотеатру «Кіно там, де ти», що відбувся  04 вересня 2020 року. Тема вечора: добрі зміни, які створюють активні жителі громади, підсумки проєкту “Голос громади у місцевому самоврядуванні” (Програма DOBRE), з якою Бобринецька ОТГ є партнером  4,5 роки.

З відзнаками для активних громадян Бобринецької ОТГ завітали представники ГО «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» (м. Кропивницький). Світлана  Дубина-Литвиненко підвела проміжний підсумок співпраці та вручила відзнаки й  подарунки:

Було сказано багато приємних слів про добрі зміни, результати, досягнення в громаді

- Бобринецькій міській раді  за участь у конкурсі «Громада участі» (за організацію та вдосконалення використання Громадського бюджету);

- членкиням ГО «Центр територіального успіху» за вагомий внесок у розвиток громади, успішне втілення проекту «Мандрівний кінотеатр» та Університет срібного віку);

- Молодіжній раді  (за вміння вести діалог з владою, за внесок у розвиток громади);

- ініціативній групі «Жіноча територія «Бобринчанки» (за активну громадську діяльність та внесок у розвиток громади);

-  активісту Віктору Охремову (за активну участь у житті Бобринецької громади та дослідницьку краєзнавчу діяльність і популяризацію історії рідного краю);

- членкині  молодіжної ГО «Темп» Марії Нечай (за творчий підхід до популяризації рідного краю та розвиток бренду Бобринецької громади).

   Пані Світлана вкотре підкреслила, що Бобринецька громада – це громада сильних людей, здатних на  втілення різноманітних проєктів та ідей на благо рідного краю.

  Слова подяки від Людмили Кривошеї, Євгена Кулика за вміння вчити, розвиватись громаді та її ініціативам, прозвучали в адресу команди «Агенція сталого розвитку «Хмарочос»: родині Ірини та Сергія Ткаченків, Світлані Дубині-Литвиненко, Павлу Пущенко, Анні Ліщині, Ользі та Артему Луценкам, Кирилу Поліщуку.

  Сподіваємося, що підведення підсумків  - це не кінець, а початок активізації впровадження креативних ідей та  реалізації ідей і задумів  у Бобринецькій громаді.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь