Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Тематичний кіно вечір

Дата: 08.09.2020 16:37
Кількість переглядів: 1166

kin «Хвиля добрих змін» з підведенням підсумків співпраці

   Неймовірно теплим та щедрим на приємні слова став черговий кінопоказ Мандрівного кінотеатру «Кіно там, де ти», що відбувся  04 вересня 2020 року. Тема вечора: добрі зміни, які створюють активні жителі громади, підсумки проєкту “Голос громади у місцевому самоврядуванні” (Програма DOBRE), з якою Бобринецька ОТГ є партнером  4,5 роки.

З відзнаками для активних громадян Бобринецької ОТГ завітали представники ГО «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» (м. Кропивницький). Світлана  Дубина-Литвиненко підвела проміжний підсумок співпраці та вручила відзнаки й  подарунки:

Було сказано багато приємних слів про добрі зміни, результати, досягнення в громаді

- Бобринецькій міській раді  за участь у конкурсі «Громада участі» (за організацію та вдосконалення використання Громадського бюджету);

- членкиням ГО «Центр територіального успіху» за вагомий внесок у розвиток громади, успішне втілення проекту «Мандрівний кінотеатр» та Університет срібного віку);

- Молодіжній раді  (за вміння вести діалог з владою, за внесок у розвиток громади);

- ініціативній групі «Жіноча територія «Бобринчанки» (за активну громадську діяльність та внесок у розвиток громади);

-  активісту Віктору Охремову (за активну участь у житті Бобринецької громади та дослідницьку краєзнавчу діяльність і популяризацію історії рідного краю);

- членкині  молодіжної ГО «Темп» Марії Нечай (за творчий підхід до популяризації рідного краю та розвиток бренду Бобринецької громади).

   Пані Світлана вкотре підкреслила, що Бобринецька громада – це громада сильних людей, здатних на  втілення різноманітних проєктів та ідей на благо рідного краю.

  Слова подяки від Людмили Кривошеї, Євгена Кулика за вміння вчити, розвиватись громаді та її ініціативам, прозвучали в адресу команди «Агенція сталого розвитку «Хмарочос»: родині Ірини та Сергія Ткаченків, Світлані Дубині-Литвиненко, Павлу Пущенко, Анні Ліщині, Ользі та Артему Луценкам, Кирилу Поліщуку.

  Сподіваємося, що підведення підсумків  - це не кінець, а початок активізації впровадження креативних ідей та  реалізації ідей і задумів  у Бобринецькій громаді.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь