Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Меморандум про співпрацю та взаємодію між Бобринецькою міською радою та громадськими організаціями.

Дата: 08.09.2020 12:26
Кількість переглядів: 1240

Бліц-Інфо - Франківська і Угринівська ОТГ підписали меморандум про співпрацю4 вересня 2020 року відбулася знакова подія для активних громадських організацій Бобринецької об’єднаної територіальної громади: голови ГО «Центр територіального успіху», «Бобринець ІКС-тур» та молодіжної ГО «ТЕМП» підписали меморандум з міським головою Валерієм Сніжком про співпрацю та взаємодію між Бобринецькою міською радою та даними організаціями.

Меморандум, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування» передбачає широку співпрацю щодо пріоритетних завдань розвитку громади, співпрацю в питаннях, що пов’язані з розвитком громади у напрямках обміну інформацією, співробітництва щодо програм, проєктів, здійснення соціальних досліджень та моніторингу, залучення активного населення до участі у розвитку громади та вирішенні соціальних проблем через реалізацію суспільних ініціатив та впровадження дієвих практик інше.

Цей документ лише підтверджує вже існуючу співпрацю громадськості та влади. Адже активні мешканці та мешканки громади протягом років втілюють свої ініціативи та ідеї, спрямовані на розвиток соціально-культурних цінностей, туристичної привабливості громади. Серед таких ініціатив  - широка туристична діяльність, проєкти Гендерно-ресурсний центр, Університет срібного віку, Мандрівний кінотеатр, утворення молодіжної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь