Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітання міського голови Валерія Сніжка з Днем народження!

Дата: 07.08.2020 11:59
Кількість переглядів: 1395

Фото без описуШановний Валерію Вадимовичу!!!

Сьогоднішнє свято – не просто подія у Вашому житті, це також особливий день для нас – ще один привід подякувати Вам за ті позитивні зміни, які відбулися в нашій громаді за час Вашої роботи на посаді міського голови.

Ви – мудрий, креативний, толерантний, вимогливий, але справедливий і тактовний керівник, відповідальний батько та люблячий чоловік, вірний друг та просто чудова Людина.

Ви гідно справляєтеся із стратегічним і тактичним завданням – керівництвом, а це, водночас, і мистецтво і складна праця, яка потребує прийняття важливих та нелегких рішень. Ваша самовіддана робота у напрямку розвитку Бобринецької громади викликає велику повагу до Вашої цілеспрямованості та незламності.

Тому сьогодні щиро дякуємо Вам за невтомну працю на благо нашого міста та громади в цілому, непохитну патріотичну позицію та виважену мудрість. Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, злагоди та чудового настрою. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, зігріває тепло людської вдячності, серце наповнюється радістю, світлом та любов’ю рідних і близьких, а підтримка колег та друзів буде стимулом для нових звершень. Будьте адміралом в морі щастя, генералом на полі битв з негараздами, а свій літак кар’єри ведіть до нових вражаючих висот!

З днем народження!!!

З повагою виконавчий комітет, колективи комунальних установ, підприємств та структурних підрозділів Бобринецької міської ради, колеги, друзі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь