Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

УВАГА! ЗМІНИ У РОБОТІ ЦНАП БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.07.2020 16:39
Кількість переглядів: 631

Центр надання адміністративних послуг  Бобринецької міської ради є об’єктом, який щоденно забезпечує обслуговування громадян та надання їм адміністративних послуг.

Задля запобігання виникненню та поширенню коронавірусної інфекції, убезпечення працівників ЦНАП та суб’єктів звернення від захворювання на неї, рекомендуємо:

1.Відкласти (перенести) звернення до ЦНАП у разі не терміновості (не нагальності) отримання адміністративної послуги.

2. Отримати окремі послуги у сфері реєстрації бізнесу та майна через Кабінет електронних сервісів Міністерства юстиції України (https://kap.minjust.gov.ua/)

3.Фізичним особам-підприємцям отримати окремі послуги в електронній формі  через ОН-ЛАЙН БУДИНОК ЮСТИЦІЇ  (https://online.minjust.gov.ua/).

 

Прийом суб’єктів звернення у ЦНАП буде здійснюватися за попереднім записом за телефоном (05257) 3 46 51.

Консультаційні послуги та інші інформаційні послуги будуть надаватися з використанням дистанційних форм комунікації            (за телефоном – (05257) 3 46 51, електронною поштою : cnap.bobrinets@ukr.net).

 

Такі обмежувальні протиепідемічні заходи запроваджуються у зв'язку із загостренням ситуації, пов'язаної з поширенням випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, на виконання Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь