Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформація про проведення 58 та 59 сесій міської ради

Дата: 24.07.2020 12:57
Кількість переглядів: 1508

Фото без опису

27 липня 2020 року о 9 год. 00 хв. у приміщенні залу для засідань  Бобринецької міської ради, розташованого у м. Бобринець, вул. Миколаївська, 47,  відбудеться позачергова 58 сесія Бобринецької міської ради сьомого скликання.

 

 

Порядок денний та проекти рішень позачергової 58 сесії Бобринецької міської ради сьомого скликання оприлюднені, у встановленому законодавством порядку, на офіційному сайті Бобринецької міської ради (http://bobrynecka.gromada.org.ua/) у розділах «Новини та оголошення» та «Офіційні документи» та на інформаційному стенді Бобринецької міської ради, розташованого у м. Бобринець, вул. Незалежності, 80, другий поверх

30 липня 2020 року о 14 год. 00 хв. у приміщенні залу для засідань  Бобринецької міської ради, розташованого у м. Бобринець, вул. Миколаївська, 47,  відбудеться чергова 59 сесія Бобринецької міської ради сьомого скликання.

Порядок денний та проекти рішень чергової 59 сесії Бобринецької міської ради сьомого скликання оприлюднені, у встановленому законодавством порядку, на офіційному сайті Бобринецької міської ради (http://bobrynecka.gromada.org.ua/) у розділах «Новини та оголошення» та «Офіційні документи» та на інформаційному стенді Бобринецької міської ради, розташованого у м. Бобринець, вул. Незалежності, 80, другий поверх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь