Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До закінчення прийому заявок громадського бюджету залишився лише тиждень!

Дата: 09.07.2020 15:44
Кількість переглядів: 873

Фото без описуДо свого завершення підходить компанія з прийому заявок на «Громадський бюджет 2020». Залишився лише тиждень, протягом якого Ви можете подати заявку та реалізувати свою ідею для покращення життя в громаді. Підготувати заявку не складно, вся необхідна інформація є на платформі громадського бюджету https://bobrynets.pb.org.ua/ в розділі «ДОПОМОГА».

За 2 попередні роки  існування «Громадського бюджету Бобринецької ОТГ»  10 мешканців громади написали проекти та реалізували свої ідеї.

В 2018 році надійшло 4 заявки, всі вони отримали підтримку мешканців та були реалізовані. Встановлено дитячі майданчики в мікрорайонах Черемушки  та Ковалівка. В центральному парку ім.Кропивницького встановлено «Сонячне дерево»  та спортивний майданчик для воркауту біля СК «Олімпієць.

У 2019 громадський бюджет вже набув розголосу і надійшло 19 заявок.  За результатом голосування мешканців громади   кошти на реалізацію своїх ідей отримали 4 автори з м.Бобринець та 2 з с.Червона Долина та с.Богданівка. В результаті реалізації «Громадського бюджету»  у селах Червона Долина та Богданівка встановлено дитячі майданчики, також встановлюється дитячий майданчик в мікрорайоні Грицькова.  Школярі реалізували проекти із запровадження роздільного збору сміття у навчальних закладах громади та проект з інноваційної  освіти в рамках якого було придбано та налагоджено 3D принтер. За допомогою «Громадського бюджету»  для притулку «Чотири лапи» було придбано будиночок де б вони могли в комфортних умовах доглядати за своїми підопічними.

За попередні два роки за допомогою «Громадського бюджету» вдалося втілити багато гарних ідей. Не зволікайте підготуйте й свою заявку та  отримай кошти для проекту, що зробить нашу громаду кращою.               



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь