Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчання для активних та соціально відповідальних

Дата: 26.06.2020 09:44
Кількість переглядів: 1151

Фото без описуУчасниці Школи тренерів та тренерок Світлана Бадиця та Наталія Щіченко провели для мешканців та мешканок громади тренінг «Залучення громадян до прийняття рішень». Програмою було передбачено ряд практичних вправ та теоретичного матеріалу, який допоможе зорієнтуватися у формах, методах, механізмах залучення і самоорганізації при вирішенні  питань, які є для них важливими.

Завдань, які ставили перед собою тренерки, досягнуто: учасники й учасниці заходу ознайомилися із сутністю підходу «залучення громадськості» та активізували розуміння різних форм залучення, передбачених законодавством України. По завершенню навчального дня жоден і жодна не залишилися байдужими до розглянутої теми, навпаки, відчули себе ще більше причетними до життєдіяльності громади та відчули особисту соціальну відповідальність. 

До навчання долучилися представники і представниці депутатського корпусу Бобринецької міської ради, молодіжної ради, громадської організації «Центр територіального успіху» та ініціативної групи «Жіноча територія «Бобринчанки».

Організаторки висловлюють щиру подяку за підтримку міському голові Валерію Сніжку, заступниці міського голови Людмилі Кривошеї, директору Центру дозвілля молоді Олександру Синьогубу та директорці КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради Валентині Коновальчук.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь