Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем медичного працівника!

Дата: 19.06.2020 10:06
Кількість переглядів: 784

Фото без описуШановні лікарі, медсестри, молодший обслуговуючий персонал та ветерани медичної служби!

Здоров’я людини є найбільшою цінністю життя. Турбота про цей скарб – щоденна праця тих, хто обрав фах медика. Праця нелегка, відповідальна, окрім знань потребує мужності і людяності, великих душевних і фізичних сил.

Цей день – чудовий привід поздоровити лікарів, фельдшерів, медсестер, парамедиків, акушерів і всіх тих, хто справою свого життя обрав медицину. Професія «лікар» пройшла крізь час і буде затребувана завжди. Вона вимагає повної віддачі, уваги і доброти.

Шановні працівники охорони здоров’я! Від щирого серця дякую за гуманне ставлення до людей. Низький уклін вам за вірність благородному покликанню і обов’язку. Ваша професія не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості. Нехай ваша професія завжди викликає довіру та повагу, а вас оточує вдячність пацієнтів, яким ви подарували радість повноцінного життя. Бажаю здоров’я, щастя та успіхів у вашій нелегкій справі!

Нехай у вашій оселі завжди панує мир і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість і виваженість, а клятва Гіппократа ніколи не буде для вас обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

 

З повагою,

міський голова                                                                                              Валерій Сніжко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь