Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Готуємось до відкриття

Дата: 12.06.2020 16:09
Кількість переглядів: 1220

Фото без описуЧерез пандемію COVID-19 всі заклади дошкільної освіти були змушені припинити свою роботу на час карантину. Наші дошкільнята теж провели вдома щонайменше 2,5 місяці.

Зовсім скоро вийдуть з карантину заклади дошкільної освіти, гомінким дитячим сміхом наповняться подвір'я і групові приміщення садочків, і працівникам країни дошкілля вже ой як хочеться обійняти непосидючу малечу. Це стане можливим після прийняття відповідного рішення міської комісії з ТЕБ та НС, якого ми всі чекаємо.

Зараз значна частина регіонів України поступово отримують дозвіл на поетапне відновлення роботи садочків і приймання маленьких господарів.

Колектив Бобринецького дошкільного закладу №2 «РОМАШКА»  старанно готується знову гостинно відчинити свої двері. Триває кропітка, посилена робота колективу по підготовці закладу дошкільної освіти до роботи з урахуванням карантинних обмежень.

 Це дуже відповідальний і важливий процес, і з великим розумінням до цього поставилися як працівники садка, так і батьки дошкільнят, які сьогодні виявили відповідальне ставлення і згуртованість, адже все це робиться заради безпеки і дітей, і дорослих!

Стан готовності ЗДО до роботи після послаблення карантину буде визначено комісією ТЕБ та НС, яка, як ми сподіваємось, надасть відповідний дозвіл.

Проводиться робота з реалізації заходів щодо відновлення діяльності закладів дошкільної освіти та рішення міської комісії. Тривають  навчальні заняття, розроблено алгоритм діяльності закладу в нових умовах, моделювання окремих режимних процесів – приймання дітей, вимірювання температури, дезінфікування приміщення, майданчиків, меблів, іграшок тощо, бо дрібниць у такій справі - немає. Всі працівники пройшли навчання й інструктажі щодо роботи у нових умовах.

Завдяки турботі Бобринецької  міської ради заклад у повній мірі забезпечений всім необхідним для відновлення роботи у нових непростих умовах.

…Непрості часи переживає нині Світ, наша рідна земля, але в усі віки найкоштовнішими подарунками були і залишаються Добро, Увага, Турбота, Підтримка, Любов, які так потрібні сьогодні найвразливішим, найменшим - нашим дітям. Спільно ми все здолаємо. Чекаємо на вас, дошкільнята!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь