Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Готуємось до відкриття

Дата: 12.06.2020 16:09
Кількість переглядів: 1169

Фото без описуЧерез пандемію COVID-19 всі заклади дошкільної освіти були змушені припинити свою роботу на час карантину. Наші дошкільнята теж провели вдома щонайменше 2,5 місяці.

Зовсім скоро вийдуть з карантину заклади дошкільної освіти, гомінким дитячим сміхом наповняться подвір'я і групові приміщення садочків, і працівникам країни дошкілля вже ой як хочеться обійняти непосидючу малечу. Це стане можливим після прийняття відповідного рішення міської комісії з ТЕБ та НС, якого ми всі чекаємо.

Зараз значна частина регіонів України поступово отримують дозвіл на поетапне відновлення роботи садочків і приймання маленьких господарів.

Колектив Бобринецького дошкільного закладу №2 «РОМАШКА»  старанно готується знову гостинно відчинити свої двері. Триває кропітка, посилена робота колективу по підготовці закладу дошкільної освіти до роботи з урахуванням карантинних обмежень.

 Це дуже відповідальний і важливий процес, і з великим розумінням до цього поставилися як працівники садка, так і батьки дошкільнят, які сьогодні виявили відповідальне ставлення і згуртованість, адже все це робиться заради безпеки і дітей, і дорослих!

Стан готовності ЗДО до роботи після послаблення карантину буде визначено комісією ТЕБ та НС, яка, як ми сподіваємось, надасть відповідний дозвіл.

Проводиться робота з реалізації заходів щодо відновлення діяльності закладів дошкільної освіти та рішення міської комісії. Тривають  навчальні заняття, розроблено алгоритм діяльності закладу в нових умовах, моделювання окремих режимних процесів – приймання дітей, вимірювання температури, дезінфікування приміщення, майданчиків, меблів, іграшок тощо, бо дрібниць у такій справі - немає. Всі працівники пройшли навчання й інструктажі щодо роботи у нових умовах.

Завдяки турботі Бобринецької  міської ради заклад у повній мірі забезпечений всім необхідним для відновлення роботи у нових непростих умовах.

…Непрості часи переживає нині Світ, наша рідна земля, але в усі віки найкоштовнішими подарунками були і залишаються Добро, Увага, Турбота, Підтримка, Любов, які так потрібні сьогодні найвразливішим, найменшим - нашим дітям. Спільно ми все здолаємо. Чекаємо на вас, дошкільнята!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь