Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Протокол засідання координаційної ради з гендерних питань № 2 від 3 лютого 2020 року

Дата: 01.06.2020 08:48
Кількість переглядів: 2258

Порядок денний

  1. Про створення міжсекторальних груп при координаційній раді з гендерних питань (надання пропозицій по відповідних напрямках)
  2. Про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради.
  3. Про організацію проведення інформаційної кампанії, спрямованої на подолання усталених стереотипів щодо соціальних ролей чоловіка та жінки до розподілу сімейних обов’язків.
        1. Слухали:     Інформацію щодо необхідності створення міжсекторальних робочих груп при координаційній раді з гендерних питань за наступними напрямками:

- запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі;

- сім’ї та демографічного розвитку;

 - гендерної рівності;

- протидії торгівлі людьми.

Вирішили:  Інформацію взяти до відома.

2. Слухали:  Про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради.

Вирішили:  Створити мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради.

  1. Слухали:    Про організацію проведення інформаційної кампанії, спрямованої на подолання усталених стереотипів щодо соціальних ролей чоловіка та жінки до розподілу сімейних обов’язків.

Вирішили:  Провести інформаційну кампанію, спрямовану на подолання усталених стереотипів щодо соціальних ролей чоловіка та жінки до розподілу сімейних обов’язків шляхом поширення інформації у закладах. Установах, організаціях Бобринецької ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь