Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Установчі збори Молодіжної Ради

Дата: 28.05.2020 09:07
Кількість переглядів: 934

Фото без описуПри Бобринецькій міській раді утворився консультативно-дорадчий орган – Молодіжна Рада. Відбулося це під час установчих зборів за присутності міського голови Валерія Сніжка та заступниці міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмили Кривошеї. Головою молодіжної ради обрано Олену Царенко, заступником – Віктора Охремова, секретарем Лілію Сопільняк.

Напрацьовано план дій на найближчий час, виокремлено пріоритетні напрямки діяльності. То ж у нашій громаді молодь активно включається у соціально-економічні, політичні та культурні процеси життя.

Бажаємо успіхів активним дівчатам і хлопцям, які зацікавлені у розвитку та  позитивних змінах нашої громади. А також запрошуємо усіх, хто має бажання долучитися до роботи молодіжної ради, приєднуватися і ділитися своїми ідеями, дієвістю на благо рідного краю!.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь