Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ДЕНЬ СІМ`Ї

Дата: 18.05.2020 15:28
Кількість переглядів: 974

Фото без описуСім’я – дерево родинне

З широким листям на гілках.

Це роздоріжжя, де з дитинства

Життєвий починаєм шлях.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини – ось мірило розвитку і прогресу країни.

Пам’ятаймо, що основою народної моралі, її найвищим законом у всі часи була любов і повага до родини. Мати – лагідна берегиня сім’ї, а батько – її міцна та надійна опора. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ. Ця вічна істина – основа родинного виховання, могутній чинник зміцнення духовності нації. Від сім’ї ми черпаємо життєві сили. Сім’я допомагає нам долати негаразди та додає сил і натхнення.

З метою розширення уявлень дітей про сім’ю, родовід, сімейні традиції через організацію різних видів діяльності, створення умов для підвищення активності участі батьків у житті дитячого садочка вихованці Бобринецького ДНЗ №1 « СОНЕЧКО» взяли активну участь у створенні галереї « Я і моя сім’я». У своїх малюнках дошкільнята передали всю любов і повагу до своєї родини.

Педагогічними працівниками Бобринецького дошкільного навчального закладу №2 «РОМАШКА» проведена тематична виставка дитячих малюнків у співавторстві з батьками на тему «Щасливі разом».

Від щирого серця бажаємо всім родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь