Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчаються вдома

Дата: 15.05.2020 13:32
Кількість переглядів: 868

Фото без описуПід час карантину і дошкільнята, і батьки вимушені залишатися вдома. Як же батькам організувати день, щоб діти мали можливість і розважитися, і розвиватися? Дитині дошкільного віку, на відміну від школяра, потрібно допомогти організувати власну діяльність.

Вихователь старшої групи ДНЗ №1 «СОНЕЧКО» Сопільняк Лілія Володимирівна запропонувала виконати спільну роботу батьків і дітей по виготовленню макету Землі у техніці папьє-маше.

Організовуючи дистанційну роботу за допомогою мобільного додатку Viber, вихователь провела детальний майстер-клас щодо методів роботи з пап'є-маше.

Діти із задоволенням і захопленням виконали запропонований вид роботи. Під час художньої діяльності дошкільнята не тільки познайомилися з новою технікою, а й поглибили уявлення та знання про Землю, як планету Сонячної системи; закріпили в активному словнику назви деяких космічних об´єктів, терміни «космос», «планета», «земля», «макет», «материк», «океан». 

Виготовлення макету Землі сприяло вихованню пізнавального інтересу дітей до навколишнього середовища.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь