Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчаються вдома

Дата: 15.05.2020 13:32
Кількість переглядів: 900

Фото без описуПід час карантину і дошкільнята, і батьки вимушені залишатися вдома. Як же батькам організувати день, щоб діти мали можливість і розважитися, і розвиватися? Дитині дошкільного віку, на відміну від школяра, потрібно допомогти організувати власну діяльність.

Вихователь старшої групи ДНЗ №1 «СОНЕЧКО» Сопільняк Лілія Володимирівна запропонувала виконати спільну роботу батьків і дітей по виготовленню макету Землі у техніці папьє-маше.

Організовуючи дистанційну роботу за допомогою мобільного додатку Viber, вихователь провела детальний майстер-клас щодо методів роботи з пап'є-маше.

Діти із задоволенням і захопленням виконали запропонований вид роботи. Під час художньої діяльності дошкільнята не тільки познайомилися з новою технікою, а й поглибили уявлення та знання про Землю, як планету Сонячної системи; закріпили в активному словнику назви деяких космічних об´єктів, терміни «космос», «планета», «земля», «макет», «материк», «океан». 

Виготовлення макету Землі сприяло вихованню пізнавального інтересу дітей до навколишнього середовища.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь