Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітання міського голови Валерія Сніжка з Днем памяті та примирення і 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2020 14:40
Кількість переглядів: 1774

Фото без описуШановні ветерани, учасники бойових дій, бобринчани!

 

Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 75-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, бо серцем, душею та розумом відчуваємо, що найдорожчим є Мир, а найсвятішою - Перемога над ворогом.

У прийдешні дні слави та пам’яті кожен з нас особисто приєднується до вшанування великого подвигу, що увінчує героїзм, мужність та величезну любов народу до рідної країни.

Наш доземний уклін, безмежна вдячність та глибока шана визволителям української землі, які ціною власного життя відстояли честь та гідність батьківщини. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна і завдяки кому ми гордо звемося українцями.

Безмежно раді, що сьогодні поруч з нами Хмарін Іван Васильович, Неклеса Дем’ян  Дем’янович, Войнаровська Любов Григорівна, Коваль Віра Яківна.

 

Нині нашим воїнам знову доводиться непохитно відстоювати основоположні цінності народу, проте всупереч зовнішнім загрозам ми впевнені, що гідно вистоїмо у складній боротьбі так, як це зробили наші славні батьки та діди.

 

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну.

 

Ця пам'ять - непідвладна часу, вона вічна. В наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість наполовину зі святою скорботою. Бо дуже велика ціна Перемоги.

 

Зігріємо душевним теплом ветеранів, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, дочок, чоловіків, батьків усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України.

 

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!

 

Вічна слава воїнам, що полягли за свободу та незалежність.

 

Нехай Господь оберігає нашу землю.

 

Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                                       Валерій СНІЖКО

 

 

В День пам’яті та примирення в Свято-Миколаївській церкві відбулася поминальна панахида по загиблим воїнам-захисникам України. Біля Арки пам’яті міський голова Валерій Сніжко подякував, привітав учасників АТО та оголосив подяку Бобринецької міської ради Громадській організації «Учасників АТО Бобринецького району» за мужність і самовідданість виявлені під час виконання службових обов'язків, активну життєву позицію, патріотичне виховання молоді, з нагоди Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

Також, Валерій Вадимович оголосив подяку учасникам антитерористичної операції за особисту мужність, героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, патріотичне виховання молоді, активну життєву позицію з нагоди Дня пам’яті та примирення і 75-річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні:

МУСІЄНКУ Олександру Вікторовичу - майору, члену громадської організації «Учасників АТО Бобринецького району»;

НАУМЕНКУ Івану Івановичу рядовому, члену громадської | організації «Учасників АТО Бобринецького району»;

ПІСКУНУ Андрію Вікторовичу - сержанту, члену громадської організації «Учасників АТО Бобринецького району»;

СИДОРЕНКУ Олександру Олександровичу — сержанту, члену громадської організації «Учасників АТО Бобринецького району»;

ЧЕРЕДНІЧЕНКУ Юрію Миколайовичу — старшому солдату, члену громадської організації «Учасників АТО Бобринецького району».

 

Відвідали та привітали ветеранів Другої світової війни, вручили квіти, листівки та ювілейну медаль 75 років з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь