Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ

Дата: 04.05.2020 09:29
Кількість переглядів: 741

Фото без описуВ головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області щодня з 08.00 до 17.00 години працює пряма телефонна «гаряча лінія». Звертатись за телефоном: (0522) 330-441.

 

Щочетверга з 13.00 до 14.00 на телефонні дзвінки відповідатимуть:

7 травня 2020 р. – заступник начальника відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства управління застосування пенсійного законодавства Микола Сергійович БУТКОВСЬКИЙ.

 

14 травня 2020 р. – заступник начальника управління – начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян управління обслуговування громадян Лариса Леонідівна ПРОХОРЕНКО.

 

21 травня 2020 р. – заступник начальника управління – начальник відділу з питань призначення та перерахунків пенсій військовослужбовців та деяких інших категорій громадян управління застосування пенсійного законодавства Наталія Миколаївна БОДЮЛ.

 

28 травня 2020 р. – начальник юридичного управління Євгенія Юріївна ВОРОНЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь