Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

34 річниця трагедії на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2020 13:57
Кількість переглядів: 459

Фото без описуЧорнобильська атомна електростанція є символом найбільшої  за масштабами техногенної катастрофи в історії людства. Трагедія, спричинена вибухом на четвертому енергоблоці, не має аналогів за обсягами забруднення природного середовища, негативного впливу на здоров’я людей, їхній побут і важким тягарем лягла на плечі українців.

Смертельні промені радіації виявилися безсилими перед героїзмом і самовідданістю тих чоловіків і жінок, які зійшлися в нерівному бою з ядерною стихією в Чорнобилі. Їхній подвиг назавжди увійшов до літопису мужності й патріотизму українського народу.

Вам, шановні ліквідатори, найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію, сміливість та відвагу. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.
Дорогі земляки! Нехай чорнобильські дзвони озвуться в наших душах жалем, милосердям та співчуттям.
Щиро бажаю учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалим від її наслідків, їх родинам злагоди й щастя, міцного здоров’я та успіхів, сімейного затишку, благополуччя та добра.
Зичу усім героям-ліквідаторам, та усім, хто пам’ятає світ до Чорнобиля і тим, хто народився вже після катастрофи, – міцності духу, віри та впевненості у завтрашньому дні.

З повагою,

міський голова                                                          Валерій СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь