Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Карантин – не перешкода для спортсменів

Дата: 23.04.2020 14:18
Кількість переглядів: 757

Фото без описуКарантин – не привід відмовлятися від улюблених занять і захоплень, навпаки, з’являється можливість провести дозвілля з користю, зберегти позитивні думки, емоційну стабільність та підтримувати себе у гарній формі.

З перших днів карантину тренери-викладачі комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради почали шукати можливості для продовження занять у дистанційному форматі з метою забезпечення підтримання спортсменами належної фізичної форми. На допомогу їм прийшли сучасні комунікаційні технології.

Навчально-тренувальний процес у закладі проходить дистанційно. Тренери-викладачі підтримують постійний зв'язок зі своїми вихованцями, проводять дистанційні тренування, дають теоретичні завдання, спілкуються зі своїми вихованцями в онлайн режимі, користуючись соціальними мережами, в телефонному режимі. Юнаки й дівчата надсилають відеозвіти домашніх тренувань.

Карантин продовжується, але любов до фізичної культури та спорту у вихованців КЗ «ДЮСШ» не згасає, адже спортом можна займатися і вдома: на подвір’ї чи в квартирі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь