Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Освіта дошкільників під час карантину

Дата: 22.04.2020 10:53
Кількість переглядів: 1514

Фото без описуПедагогічні працівники закладів дошкільної освіти міста активно долучилися до Всеукраїнського антикризового онлайн-марафону «Освіта під час карантину». Всі вихователі одержали іменні сертифікати встановленого зразка.

Досліди, руханки, образотворче мистецтво та пізнавальні ігри – такими видами діяльності насичені дні карантину найменших бобринчан - вихованців Бобринецького дошкільного навчального закладу №2 «РОМАШКА».

Педагоги досить швидко зорієнтувались і розробили систему дистанційного навчання. Кожен вихователь склав індивідуальний план такої роботи на період карантину, врахували індивідуальні та вікові можливості дітей, створив свою групу у Вайбері.

Тож дітям надають індивідуальні консультації, рекомендації, для них проводять заняття з використанням відео, інтернет-ресурсів.

Також вихованцям дають завдання, які потрібно виконати для участі у конкурсах.

Це значно полегшило життя батьків у час карантину –– вони із задоволенням долучилися до проєкту, щодня надсилають фотозвіт. Батьки вдячні за налагоджену співпрацю і допомогу у такий складний період.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь