Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ДИСТАНЦІЙНО – ШВИДКО, ЗРУЧНО, ЕФЕКТИВНО

Дата: 10.04.2020 14:29
Кількість переглядів: 416

Фото без описуМешканці Кіровоградщини онлайн, тобто дистанційно, без особистого відвідування сервісних центрів, можуть вирішити питання, пов’язані з нарахуванням, виплатою пенсій, отриманням довідок, консультацій, роз’яснень.

Так, скориставшись «кабінетом страхувальника» на вебпорталі Пенсійного фонду України (http://portal.pfu.gov.ua), роботодавець має можливість отримати необхідну інформацію про страховий стаж своїх працівників для нарахувань виплат за лікарняними листами, а саме: замовити довідки в електронному вигляді з QR-кодом за ф. ОК-7 (з 2011 року та лише за період перебування у трудових відносинах з даним роботодавцем) та за ф. Додаток 9 про страховий стаж працівника за період з 2004 року; надати сканкопії трудових книжок працівників; переглянути стан подання звітності та стан розрахунків з ЄСВ (недоїмка, пеня і штраф, переплата) за найманих працівників (за даними Державної фіскальної служби України).

Також, вирішити пенсійні питання дистанційно, не виходячи з дому, можуть і застраховані особи та пенсіонери, отримуючи необхідну інформацію через «особистий кабінет» на вебпорталі Пенсійного фонду України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь