Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Людяність завжди на часі

Дата: 09.04.2020 21:17
Кількість переглядів: 830

Фото без описуТурбота про людей поважного віку - завжди на часі. І сьогодення ще раз говорить про те, як важливо усім нам бути згуртованими, координувати свої дії у боротьбі з проблемою. Важливо прислухатися до порад: обмеження контактів, самоізоляція, дотримання правил. Та для одиноких, одиноко проживаючих чи просто літніх людей єдиною ниточкою з суспільством є соціальні служби.
То ж, усвідомлюючи це, Міністерство соціальної політики України у співпраці з бізнесом, Національною мережею продуктових магазинів АТБ надає вагому допомогу таким жінкам і чоловікам по всій країні. Підопічні Територіального центру Бобринецької міської ради також отримали продуктові набори, і цим опікувалися департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної державної адміністрації, Бобринецька міська рада в особі міського голови В.Сніжка, КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради.
Добре що навіть у такій непростій ситуації, яка склалася у всьому світі, ми можемо думати не лише про свою безпеку, а і про ближнього, про тих, хто потребує елементарних проявів людяності. Така співпраця влади і бізнесу яскравий приклад доброчинності. За це щире спасибі людям, які долучилися до акції.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь