Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Людяність завжди на часі

Дата: 09.04.2020 21:17
Кількість переглядів: 804

Турбота про людей поважного віку - завжди на часі. І сьогодення ще раз говорить про те, як важливо усім нам бути згуртованими, координувати свої дії у боротьбі з проблемою. Важливо прислухатися до порад: обмеження контактів, самоізоляція, дотримання правил. Та для одиноких, одиноко проживаючих чи просто літніх людей єдиною ниточкою з суспільством є соціальні служби.
То ж, усвідомлюючи це, Міністерство соціальної політики України у співпраці з бізнесом, Національною мережею продуктових магазинів АТБ надає вагому допомогу таким жінкам і чоловікам по всій країні. Підопічні Територіального центру Бобринецької міської ради також отримали продуктові набори, і цим опікувалися департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної державної адміністрації, Бобринецька міська рада в особі міського голови В.Сніжка, КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради.
Добре що навіть у такій непростій ситуації, яка склалася у всьому світі, ми можемо думати не лише про свою безпеку, а і про ближнього, про тих, хто потребує елементарних проявів людяності. Така співпраця влади і бізнесу яскравий приклад доброчинності. За це щире спасибі людям, які долучилися до акції.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь