Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У Бобринецькій ОТГ поліцейський офіцер громади проводить з мешканцями профілактичні бесіди

Дата: 06.04.2020 17:00
Кількість переглядів: 1096

Фото без описуЗ моменту впровадження карантинних заходів Олександр Гузієнко - поліцейський офіцер громади Бобринецької ОТГ в Кіровоградській області контролює дотримання встановлених обмежень. Зокрема, проводить профілактичні бесіди з мешканцями Бобринецької об’єднаної територіальної громади щодо необхідності дотримання встановлених обмежень.

Окрему увагу приділяють особам, які зобов’язані перебувати на самоізоляції. Це стосується тих громадян, котрі нещодавно повернулися із-за кордону. Поліцейський спілкувався з ними в телефонному режимі, роз’яснює необхідність дотримання режиму самоізоляції, а також проводить вибіркові перевірки. Поряд із цим, поширює листівки-пам’ятки про посилення заходів безпеки для боротьби з коронавірусом.

Наразі на території Бобринцеької ОТГ складено один адміністративний протокол за статтею 44-3 КУпАП за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених ЗУ “Про захист населення від інфекційних хвороб”, відносно особи, яка недотрималась та порушила режим самоізоляції.

НАГАДУЄМО

Відповідно до ст..44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, іншими актами законодавства, а також рішеннями органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами на порушників накладається штраф від 17000 грн. до 34000 грн. Якщо правопорушення скоєно посадовою особою – від 34000 до 170 000 грн.

Роз’яснення щодо нових обмежувальних заходів на період карантину



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь