Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Завершуються роботи по благоустрою Кубинського парку

Дата: 26.03.2020 15:19
Кількість переглядів: 829

Фото без описуБобринецька об’єднана територіальна громада в рамках співпраці з проектом DOBRE (USAID) здійснює роботи в Кубинському парку м.Бобринець по встановленню та облаштуванню спортивного майданчика для пляжного волейболу, дитячий майданчик, та воркаут зону.

В березні продовжилась робота в Кубинському парку. Готовий до використання та чекає на активних жителів громади пляжний волейбольний майданчик із зручними лавками, окрім цього, завершено встановлення дитячого майданчика та створено комфортні умови для відпочинку малечі з дорослими, сплановано ділянку для воркаут майданчика на якому встановлено комплекси вуличних турніків, рукохід, паралельні бруси, тощо.

Тож Кубинський парк крок за кроком перетворюється у затишне місце для активного проведення вільного часу та комфортного відпочинку для жителів громади.

Просимо дбайливого ставлення до обладнання і сподіваємось на вашу участь в озелененні парку.

В зв’язку з пандемією коронавірусу в Україні, задля безпеки здоров’я жителів громади, працівниками КП «Комунальник» раз на день проводиться дезінфекція всіх дитячих майданчиків громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь