Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 25.03.2020 08:24
Кількість переглядів: 531

23 березня 2020 року під головуванням міського голови Валерія Сніжка відбулося засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, до складу якої входять керівники та представники силових структур, структурних підрозділів чи відділів виконавчого комітету міської ради, ДСНС, охорони здоров’я, Бобринецького районного управління Головного управління Держпродслужби в області, керівники комунальних підприємств та інші. Члени комісії прозвітували про хід виконання заходів щодо профілактики та запобіганню поширення коронавірусної інфекції. На порядок денний було винесено 4 питання розглянувши які комісія вирішила:

Керівникам закладів громадського харчування, закладам торгівлі, директорам ринків

  1. З метою попередження, занесення та поширення на території громади короновірусної інфекції заборонити з 23 березня по 03 квітня 2020 року роботу:
  • закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, їдалень, виїзної торгівлі тощо);
  • ринків (продуктового та промислового)
  • торговельно-розважальних центрів, фітнес-центрів, клубів тощо;
  • підприємств і об’єктів торгівельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продовольчими товарами в магазинах, (з дотриманням рекомендацій норм безпеки під час поширення коронавірусної інфекції), пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення;

термін заборони - до 3 квітня 2020 р.

Директору комунального підприємства Бобринецької міської ради ’’Комунальник” Бичкову С.В.

  1. Для утримання в належному санітарному стані територій населених пунктів, комунальному підприємству Бобринецької міської ради «Комунальник» забезпечити безперебійне надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади до укладання відповідного договору з переможцем конкурсу, оголошеного 03 березня 2020 року у районній газеті «Честь хлібороба».

термін виконання – постійно (до закінчення карантину)

Директору міського комунального підприємства Бобринецької міської ради ’’Міськводоканал” Спірідонову Ю.М.

  1. Посилити контроль за об’єктами водопостачання і водовідведення населених пунктів. Обстежити та здійснити перевірку дотримання:
  • режиму охорони, господарської діяльності в зонах санітарної охорони;
  • правил експлуатації систем питного водопостачання, встановлених режимів їх роботи, правил користування водозабірними спорудами, призначеними для задоволення потреб споживачів у питній воді;
  • правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення;
  • здійснення контролю за якістю питної води, використанням та охороною джерел і систем питного водопостачання та водовідведення;
  • із урахуванням санітарно епідеміологічної ситуації забезпечити відбір проб питної води та проведення відповідних лабораторних досліджень.

термін виконання – постійно (до закінчення карантину)

  1. Звернення

Розглянуто звернення ФОП Пуліковської Л.В. про надання дозволу на торгівлю засобами захисту рослин та посадковим і посівним матеріалом.

За пропозицією начальника Бобринецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Пітенка В.А. комісія прийняла рішення відмовити в наданні дозволу на торгівлю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь