Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Про виконання заходів щодо стабілізації епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19

Дата: 19.03.2020 10:14
Кількість переглядів: 859

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України від 13 березня 2020 року   № 87/2020, про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215 «Про запобігання поширенню на території України  коронавірусу COVID-19», рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Протокол №2 від 18.03.2020 року, керуючись пункту 20 частини 4 статті 42, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19:

  1. Заборонити:
  • відвідування закладів освіти її здобувачами до 03 квітня 2020 року;
  • з 17 березня до 03 квітня 2020 року проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;
  • з 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту;
  • 18 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському сполученні (крім перевезення легковими автомобілями).
  1. Встановити режим обмеженого прийому громадян у Бобринецькій об’єднаній територіальній громаді з 17 березня 2020 року.
  2. Керівникам комунальних підприємств ОТГ видати накази по підприємствам та сформувати графіки роботи щодо режиму роботи підприємств.
  3. Припинити роботу ринків на території міста з  18 березня 2020 року.
  4. Попередити керівників закладів, установ, організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, а також інших суб'єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання цього розпорядження згідно з чинним законодавством України.
  5. Доручити заступникам міського голови забезпечити оперативне інформування підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, які належать до сфери їх компетенції згідно з розподілом обов’язків.

Розпорядження міського голови 042 від 18.03.2020 року 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь