Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Призер обласного конкурсу «Вчимося досліджувати та охороняти природу»

Дата: 06.03.2020 08:58
Кількість переглядів: 497

Фото без опису27 лютого комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» було проведено фінальний етап обласного конкурсу «Вчимося досліджувати та охороняти природу».

Конкурс проводився з метою виховання в учнівської молоді любові до природи, рідної землі, усвідомлення відчуття гармонійної єдності людини, суспільства і довкілля, формування екологічної, естетичної і трудової культури, розширення, поглиблення і популяризація екологічних знань.

У відбірковому етапі обласного конкурсу «Вчимося досліджувати та охороняти природу» взяли участь 105 учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти області, які мають досвід підготовки дослідницько-експериментальних робіт в галузі природничих наук.

У фінальному етапі взяли участь 70 учнів – переможців відбіркового етапу, які презентували свої конкурсні роботи у номінаціях: «Юний дослідник»; «Екологія та проблеми довкілля»; «Біологія»; «Охорона здоров'я»; «Ресурси енергозбереження»; «Сільськогосподарське дослідництво»; «Лісогосподарське дослідництво».

БАКЛАН Вікторія, учениця 9 класу комунального закладу «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» та вихованка екологічного гуртка комунального закладу «ЦДЮТ» Бобринецької міської ради (керівник Ірина Плющевська) презентувала дослідницько-експериментальну роботу «Метод економічно вигідної альтернативи поліетиленовим пакетам у місті Бобринець» та посіла ІІ місце у номінації «Екологія та проблеми довкілля»

Переможці та призери обласного заходу були нагородженні цінними призами.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь