Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Поліцейський офіцер громади зустрівся з жителями с.Коржеве

Дата: 21.02.2020 14:56
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

Поліцейський офіцер громади Олександр Вікторович Гузієнко спільно зі  в.о. старости Володимиром Миколайовичем Шкварком провели провели прийом мешканців с.Корвеже. Під час прийому, який проходив у Коржівському сільському клубі,   Володимир Миколайович познайомив жителів села з поліцейським офіцером громади, мешканці села зацікавилися діяльністю офіцера та задавали багато питань, оскільки проект  Поліцейський офіцер  громади на їх погляд є дуже потрібним для нашої території. Гості зібрання обговорили з Олександром Вікторовичем доцільність щомісячних зборів спільно з офіцером громади. Ідея зацікавила  коржівчан оскільки раніше подібних системних зборів з представниками органів правопорядку не проводилось.

Жителі  громади можуть отримати кваліфіковану допомогу та відповіді  на питання, які їх турбують від поліцейського офіцера громади, за адресою: м. Бобринець, вул. Миколаївська, буд. 51а. Графік роботи: понеділок-п’ятниця — з 08.00 до 18.00 год.; субота-неділя — вихідний.

 

Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна ціль – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь