Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 15:02
Кількість переглядів: 571

Фото без опису

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні.  Саме в цей день на вулицях нашої столиці  пролилася кров невинно убитих патріотів, які хотіли  для  своєї Батьківщини  гідного європейського майбутнього і ціною власного життя відстоювали право на демократію і свободу.

За весь час протистоянь Майдан став  серцем і душею України. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. На столичному Майдані не було бідних чи багатих, сильних чи слабких, як не було і немає Сходу чи Заходу... Рівність і братерство – основна рушійна сила, яка підкорила Україну та весь світ.

Ціною свого життя Герої Небесної Сотні довели, що наш український народ – нескорений, а його дух - незламний.

Серед тих, хто загинув під час кривавих подій на Майдані, у  боротьбі за краще життя, свободу і гідність, був і наш земляк Віктор Чміленко - справжній патріот, вірний син своєї Батьківщини .

Сьогодні у великому залі адмінприміщення відбувся мітинг-реквієм, під час  якого  присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Віктора Чміленка і тих, хто поклав своє життя заради щасливого майбутнього України.

Поклали квіти до пам’ятних дошок Героя Небесної Сотні Віктора Чміленка та пам’ятного хреста “Арки пам’яті” воїнам, які загинули на сході України. Крім того, відбулася поминальна панахида за загиблими Героями Небесної Сотні та борцями за незалежність України, яку відслужив отець Микола  Онисько.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь