Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 08:09
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

20 лютого вся Україна з болем відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні, одним з яких є наш земляк Віктор Іванович Чміленко. П’ять років тому найактивніші представники українського народу відстоювали право всіх нас жити у вільній Україні, відчувати себе громадянами незалежної країни. Люди різного віку, професій, віросповідань, з різних куточків України, йшли під кулі снайперів, не за свої особисті інтереси, а за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї держави.

Ці героїчні і водночас трагічні події залишаться не лише на сторінках історії Української держави, а й у нашій пам’яті, в душах та серцях всіх українців. Вони знаменували початок нової епохи національного пробудження українського народу, усвідомлення права вільно жити на своїй землі та святого обов’язку — боронити її. І сьогодні, продовжуючи боротьбу за цілісність та незалежність нашої держави на Сході України кращі сини і доньки захищають нас від ворога – російського агресора, жертвуючи найдорожчим – життям та здоров’ям.

Подвиги Героїв України, справжніх патріотів нашої держави – це не просто наша історія, це – приклад для кожного, хто серцем вірний своїй Батьківщині. Нашим святим обов’язком є пам’ятати та вшановувати Героїв Небесної Сотні, Героїв московсько-української війни, всіх, хто в різні історичні епохи стали на захист своєї рідної землі. Будьмо гідними нащадками борців за свободу України! Єднаймося в спільній меті – берегти й утверджувати вільну, незалежну, соборну Українську Державу.

 

З повагою

міський голова                                                                                          В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь